Trainingen

Heb jij zin om jezelf en / of jouw organisatie een boost te geven? Wij bieden trainingen met een open inschrijving en incompany trainingen.

Wil jij bijvoorbeeld leren hoe je jouw doelgroep en content samenbrengt, hoe je de online vindbaarheid van jouw organisatie kunt verbeteren of wil je bijvoorbeeld leren bloggen? Geef je dan op voor één van onze trainingen. Waarom wij hierin anders zijn dan de rest? Omdat wij jou niet alleen leren hoe je een doelgroep bereikt, maar ook hoe je die doelgroep overtuigt. Daar kun je mee thuis komen.

Let op: omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact, hebben wij beperkte opleidingsplaatsen. Indien je een training, workshop of kennissessie wenst voor een grotere groep dan 12 deelnemers, verzoeken wij je vriendelijk contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen trainingen eventueel in-company verzorgen.

Open inschrijving

Open inschrijving: bloggen

De basics

Bloggen is hot. Steeds meer organisaties zien het nut in van het schrijven en publiceren van blogs, maar wij zien ook dat ze vaak nog wel wat hulp kunnen gebruiken. Want hoe zorg je ervoor dat zo’n blog vervolgens bij je doelgroep terechtkomt? Met een blog creëer je meer klantenbinding, een betere vindbaarheid op Google en leuke content voor je sociale mediakanalen en website. Wij kunnen je helpen door middel van onze workshop bloggen.

Open inschrijving: social media

Ontwikkel een effectieve strategie

Driekwart van de internetgebruikers is actief op één of meerdere social mediakanalen en de jongste generatie internetgebruikers stuurt meer berichten via Facebook, Twitter en LinkedIn dan via e-mail. Dit maakt social media niet meer weg te denken als online communicatiemiddel. Wie (toekomstige) klanten wil blijven aanspreken en zijn online zichtbaarheid wil vergroten doet er goed aan de verschillende social mediakanalen actief te gebruiken.

Incompany trainingen

Social media training

Om te zorgen dat het gebruik van social media door de hele organisatie gaat leven, geeft Communicatiemakelaars speciale social media training. Medewerkers kunnen online een uitstekend visitekaartje zijn voor een bedrijf. Communicatiemakelaars geeft uitleg over de verschillende platformen en maakt de medewerkers bewust van de mogelijkheden die social media bieden.  In dien gewenst kunnen wij de training bij jou op locatie verzorgen.

Training online adverteren

Online adverteren, waar beginnen we. Er zijn tal van mogelijkheden om internet te gebruiken voor uw marketingstrategie. Video-advertising, mobile advertising, performance advertising en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar de vraag is natuurlijk welke tool kun je het beste gebruiken om uw doelgroep op de juiste manier te bereiken? Om deze vraag te kunnen beantwoorden zijn er verschillende aspecten die we eerst moeten beantwoorden. Welke tools zijn er allemaal? En welke middelen passen het beste bij jouw organisatie? Om hier een duidelijk beeld in te krijgen bieden we jou deze kennismakingstraining aan.

Met free publicity in de media komen

Veel organisaties zijn overtuigd dat hun doelgroep liever interessante content tot zich neemt dan reclame. Ontwikkelingen in de markt, deals die er zijn, innovaties, wat er goed of juist slecht werkt: dat soort content is nu belangrijk. Dit is iets totaal anders dan korting, de beste of meest innovatieve zijn en daarmee naar buiten gaan. Kortom, organisaties gaan verhalen maken. Hoe doet u dat nu voor uw klanten. Dit ontdekken we samen tijdens deze inspirerende sessie.

Training bloggen

De basics

Bloggen is hot. Steeds meer organisaties zien het nut in van het schrijven en publiceren van blogs, maar wij zien ook dat ze vaak nog wel wat hulp kunnen gebruiken. Want hoe zorg je ervoor dat zo’n blog vervolgens bij jouw doelgroep terechtkomt? Met een blog creëer je meer klantenbinding, een betere vindbaarheid op Google en leuke content voor je sociale mediakanalen en website. Wij kunnen je helpen door middel van onze workshop bloggen.