Inrichten en onderhouden


Tijdgebrek is voor velen dé reden om niets met social media te doen en daarom biedt Van Diemen Communicatiemakelaars haar klanten via social media ondersteuning in abonnementsvorm aan. De service richt zich op de drie kanalen die zakelijk het meest interessant zijn: Facebook, Twitter en LinkedIn. Dit is per organisatie en doelgroep totaal verschillend en wij adviseren u daar graag in.

Inrichten social mediakanalen

De dienstverlening begint bij het inrichten van de pagina’s en profielen op de verschillende kanalen. Op Facebook wordt een bedrijfspagina ontwikkelt die wordt ingericht met de bedrijfsgegevens, informatie over producten en diensten, en afbeeldingen en video’s. Op Twitter wordt gezorgd voor een gepersonaliseerde achtergrond en natuurlijk krijgen ook alle bedrijfsgegevens een plek. Op LinkedIn, dat gezien wordt als een online visitekaartje, wordt een bedrijfspagina gemaakt waarop alle gegevens en eventuele producten en diensten zichtbaar zijn.

Onderhoud Social mediakanalen

Voor het onderhoud van de pagina’s biedt Van Diemen Communicatiemakelaars al een abonnement van 170,- per maand aan per kanaal. Om optimaal te profiteren van de verschillende kanalen is het belangrijk dat er regelmatig activiteit is. Wanneer u wel een profiel aanmaakt, maar er vervolgens niets mee doet, kun je net zo goed niet beginnen. Wij zorgen ervoor dat er verspreid over de week meerdere momenten zijn waarop een bedrijf van zich laat horen. Dit gaat uiteraard in samenwerking met de u.

Monitoring

Ook het reageren op berichten van volgers en het verspreiden van online acties om meer volgers te krijgen, behoort tot de mogelijkheden. Met social media krijgt u inzicht in de gedachtegang van uw doelgroep, maar de berichten die over je geplaatst worden kunnen zowel positief als negatief zijn. Door actief op volgers te reageren, ook als berichten negatief zijn, houden we grip op de situatie. Met interessante kortingsacties, speciaal voor social mediagebruikers, zorg je ervoor dat het aantal volgers en daarmee het bereik groeit. Lees hier mee over bij social media-adverteren.

Wij gaan graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen of hieronder uw gegevens achter laten.

Aanvragen

 

Verificatie