SEO


SEO (search engine optimalisation) is voor veel organisaties een belangrijk onderwerp geworden. Een website kan nog zo mooi zijn maar wanneer er onvoldoende bezoekers op komen is dit erg zonde. Daarom zorgen we dat we de website zo aanbieden bij Google dat de content goed te interpreteren is door de zoekmachine en dat uw website goed gevonden wordt wanneer uw doelgroep gaat zoeken op relevante termen.

U heeft nog geen website

Als u nog geen website heeft starten wij altijd met een zoekwoorden analyse. Een analyse van de zoekwoorden die uw doelgroep gebruikt. Op basis van deze zoektermen schrijven wij de teksten zodat deze aansluiten bij het zoekgedrag van uw doelgroep.

SEO vraagt altijd om een eenmalige installatie. Dit betekent dat wij de site opleveren die SEO-technisch goed in elkaar zit. Wij zorgen voor een duidelijke menustructuur, inhoudelijke content, de basis SEO is doorgevoerd en verschillende analyse programma zijn geïnstalleerd.

U heeft al een website

U heeft al een website, maar u bent met de website organisch niet vindbaar tussen al uw concurrenten. Waar ligt dat aan? Wij kunnen een basis SEO-check uitvoeren waarbij wij naar we een technische, content- en zoekwoordanalyse maken. Op basis van deze analyse schrijven wij een adviesrapport om uw organische vindbaarheid te verbeteren.

SEO is een continu proces

Wanneer we de SEO niet actief bijhouden zal uw positie op Google spoedig weer verslechteren. Om dit te voorkomen bieden we u graag een SEO-abonnement aan. Op maandelijkse basis voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Analyse resultaten Google Search Console;
  • Bestaande content dynamisch houden;
  • Nieuwe content maken;
  • Sitemap opnieuw uploaden;
  • Basis-SEO bijhouden en optimaliseren;
  • Interen en externe links verzorgen;
  • Laadsnelheid verbeteren;
  • Analyses van websitestatistieken.

Wij gaan graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen of hieronder uw gegevens achter laten.

Aanvragen

 

Verificatie