Retargeting


Zalando is waarschijnlijk de eerste die is begonnen met retargeting. Na het bekijken van hun site kwam u de advertentie van Zalando tegen op bijna iedere website die u bekeek. Het was niet zo dat ze overal adverteerden, dit is retargeting.

Retargeting werkt goed bij producten of diensten waarbij een doelgroep graag het aanbod vergelijkt onder verschillende aanbieders. Na het bekijken van uw advertentie of website kunnen we ervoor zorgen dat deze bezoeker nog aan vastgesteld aantal keren uw advertentie te zien krijgt op andere websites die hij of zij bezoekt. Hierdoor hoopt u dat de bezoeker eerder terug zal keren naar uw website en dat er dan sprake zal zijn van conversie.

Statische of dynamische retargeting

Retargeting wordt vaak ingezet als verlengstuk van een online campagne. Op basis van uw wensen kunnen we een online campagne inrichten met statische retargeting (remarketing) of dynamische retargeting.

Gratis kennissessie online adverteren

Wij vertellen u graag wat er allemaal te halen valt in de wereld van online adverteren. En dat is veel. En dat doen we voor niets. Waarom? Onbekend maakt onbemind.

Neem hier contact op voor mogelijkheden:

Aanvragen

 

Verificatie