Wij zijn trots op de klanten met wie wij werken. Op deze pagina kunt u enkele reacties lezen van onze klanten. Zij kunnen u tenslotte het best vertellen hoe het is om met Van Diemen Communicatiemakelaars te werken.

WTC.nl en Vliegtickets.nl grootste online aanbieders vakantie

“Wij werken sinds kort met Van Diemen Communicatiemakelaars. En hebben een vliegende start. Er worden nu zaken opgepakt die normaal gesproken zouden blijven liggen bij ons groeiende bedrijf. Wij zijn laaiend enthousiast.”

Phillippe de Knijff, Co Director & Owner Vliegtickets.nl en WTC.nl

Griekspoor

“Griekspoor maakt nu ongeveer een half jaar gebruik van de diensten van Van Diemen Communicatiemakelaars. Als we er nu op terugkijken, kunnen we zeggen dat Casper van Diemen, ons aanpreekpunt, zijn plan met onze organisatie en zijn expertise ons al heel ver heeft gebracht. De gerichte aanpak en zijn vastberaden houding met overtuigingskracht, die echt nodig is om ons als aannemer allemaal dezelfde richting op te krijgen en te overtuigen, is zeer goed uitgepakt. De proactieve houding en snelheid waarmee gehandeld wordt, is bijzonder te noemen. Of het nu goed of slecht nieuws is, ze weten ons te helpen om dit elke keer weer op de best mogelijk manier naar buiten te brengen. Kortom: we kunnen nu al zeggen dat deze integrale aanpak de beste manier is om je communicatie aan te pakken, waarbij Van Diemen Communicatiemakelaars een uitstekend bedrijf is dat je hiermee kan helpen.”

Stefan de Koker, Bedrijfsleider bruggen, gemalen, zwembaden en overige kunstwerken Griekspoor

coin bv

“Ik heb Casper eind 2014 leren kennen en ben begin 2015 gestart met een PR abonnement. Wij beschikken over heel veel informatie t.a.v. calamiteiten en business continuity, waarvan we dachten dat dat niet echt ‘spannend’ zou zijn voor anderen. Casper heeft ons weten te overtuigen dat we wel degelijk iets te vertellen hebben voor een bredere groep mensen. Samen met Casper hebben wij naar onze ervaringen gekeken en daaruit highlights bepaald. Hierover heeft Casper goede content geschreven die via diverse media, zowel hardcopy als ook digitaal, is verspreidt. Casper is mijn vaste aanspreekpunt en met zijn ervaring en netwerk heeft hij ons kunnen helpen met het vergroten van onze naamsbekendheid.”

Karel Jasperse, Director & Owner Continuity Innovation (COIN)

seko

“Ruim vijf jaar geleden zijn wij met Van Diemen Communicatiemakelaars gaan werken. Zij hebben door snel te schakelen en door met goede oplossingen te komen, direct laten zien wat ze waard zijn. In die vijf jaar hebben ze onder andere een brochurelijn ontwikkeld, verschillende websites gebouwd voor onze Nederlandse markt en een online strategie uitgewerkt. Van Diemen Communicatiemakelaars is sterk in elk communicatieaspect en daarom werken wij nog steeds met veel tevredenheid samen.”

Bob van der Putten, Managing director SEKO Logistics Benelux & Germany

Stichting ABC Gezin-support

“Van Diemen Communicatiemakelaars is voor de stichting ABC Gezin-support een uitstekende keuze geweest om het cluster Communicatie, PR en Marketing beter en meer zichtbaar te maken. De stichting ABC Gezin-support biedt op preventieve wijze ondersteuning aan gezinnen die onder druk staan. Met behulp van een unieke en wetenschappelijke methode wordt het gezin weerbaarder gemaakt, waardoor de kans op problemen afneemt. De website van ABC Gezin-support was toe aan vernieuwing. Van Diemen Communicatiemakelaars heeft een website ontwikkeld voor ons die responsive is voor alle devices. Het doel: een frisse uitstraling met helder gestructureerde informatie.”

Willem van Leeuwen, Directeur ABC Gezin-support