Google Shopping


Wanneer u zich in de e-commerce bevindt dan komt u niet om Google Shopping heen, ook wel bekend als de naam PLA (product listing ads). Wij helpen u graag bij de juiste inrichting.

Consumenten willen vergelijken

De gemiddelde consument die iets wil kopen gaat eerst verschillende aanbieders vergelijken. Op prijs, kenmerken en bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van de afzender. Google Shopping faciliteert vooral op het onderdeel prijs. De producten zijn direct visueel te bekijken en dat is een groot voordeel. Zoals hier:

Google Shopping ads
Google Shopping ads

Google Merchant center

Om met Google met Google Shopping te kunnen starten dienen de producten te worden ingericht in het Google Merchant Center. U kunt hier lezen hoe dit dient te gebeuren. U maakt hier de productfeed. Wij helpen u hier graag mee.

Koppeling met Google Adwords

Om uw producten aan te bieden dient een koppeling te worden gemaakt met Google Adwords. De advertenties met de producten worden dan rechts in beeld vertoond. Een dergelijke campagne is met name zinvol voor producten waarbij het visuele aspect van belang is.

Heeft u al een Google Shopping camgagne? Wij bieden u graag een gratis analyse aan om de kwaliteit ervan te beoordelen.

Gratis kennissessie online adverteren

Wij vertellen u graag wat er allemaal te halen valt in de wereld van online adverteren. En dat is veel. En dat doen we voor niets. Waarom? Onbekend maakt onbemind. 

Neem hier contact op voor mogelijkheden:

Aanvragen

 

Verificatie