Google Display


Uw doelgroep heeft uiteraard bepaalde interesses. Via het Google Displaynetwerk kunt u adverteren om vooraf geselecteerde websites binnen een bepaald interessegebied. Deze websites laten random uw banner zien. Wanneer er op de banners wordt geklikt dan komt de bezoeker op uw website of webshop.

Bekendheid genereren

U kiest voor een campagne via het displaynetwerk van Google wanneer u de ‘minder actieve’ bezoeker wenst te wenst te treffen. Bijvoorbeeld om uw product of merk meer bekendheid te geven. Wanneer u liever de actief zoekende doelgroep treft kunt u beter voor een Google Adwords campagne kiezen.

CPC of CPM

Bij een Google Displaycampagne kunt u afrekenen per klik (CPC) of per duizend vertoningen (CPM). De tarieven verschillen per interessegebied. Het budget bepaalt u zelf en is per dag in te stellen.

Van Diemen Communicatiemakelaars is gecertificeerd als partner van Google. Dit geeft ons en daarmee u toegang tot uitgebreide kennis en ondersteuning.

Wij vertellen u graag wat er allemaal te halen valt in de wereld van online adverteren. En dat is veel. En dat doen we voor niets. Waarom? Onbekend maakt onbemind: Gratis kennissessie online adverteren

Neem hier contact op voor mogelijkheden:

Aanvragen

 

Verificatie