Google AdWords


Wanneer u kiest om online te adverteren is het belangrijk om uzelf goed te verplaatsen in uw doelgroep. Welke zoektermen zouden ‘zij’ intoetsen in Google ow uw type product en dienstverlening te vinden? En in welke regio zou dit moeten zijn? Wij gaan graag samen met u opzoek naar een antwoord op deze vragen.

Wanneer u kiest voor een campagne via Google dienen we de campagne eenmalig op te bouwen. Daarna houden we de resultaten van de campagne maandelijks bij en gebruiken we deze om alles te optimaliseren. Maandelijks ontvangt u van ons een overzicht met de resultaten welke we indien gewenst face to face doornemen. Uiteindelijk gaat het hierbij om conversie.

Google Partner

Van Diemen Communicatiemakelaars is gecertificeerd als partner van Google. Dit geeft ons en daarmee u toegang tot uitgebreide kennis en ondersteuning.

Analyse Google AdWords campagne

Heeft u al een Google Adwords camgagne? Wij bieden u graag een gratis analyse aan om de kwaliteit ervan te beoordelen.

Bij Google Adwords wordt afgerekend per klik. Dit houdt in dat wanneer iemand op uw advertentie klikt er dan kosten worden gemaakt. De exacte kosten zijn afhankelijk van de populariteit van betreffende zoekwoorden. Uw budget kunnen we per dag bepalen.

Gratis kennissessie online adverteren

Wij vertellen u graag wat er allemaal te halen valt in de wereld van online adverteren. En dat is veel. En dat doen we voor niets. Waarom? Onbekend maakt onbemind. 

Neem hier contact op voor mogelijkheden:

Aanvragen

 

Verificatie