Beheer van content


Uw website of webshop dient constant in beweging te zijn om bezoekers een reden te geven om na 1 keer nog terug te keren. Nieuws over uw producten of diensten, nieuwe producten, nieuwe beelden, projecten waar uw organisatie trots op is etc. Er is altijd wel iets nieuws te melden.

Uiteraard kunt u of een van uw medewerkers op eenvoudige wijze de content op uw website bijhouden. Wij kunnen u ook een training aanbieden waarin we u of uw collega’s leren hoe ze dit kunnen doen.

Wanneer wij voor u de content bij gaan houden spreken we graag een vast aantal uren per maand af. U weet dan waar u aan toe bent en wij ook. Dit werk in de praktijk erg goed.

Herschrijven webcontent

Op basis van de zoekwoorden analyse herschrijven we de bestaande teksten en creëren we nieuwe content voor de website. Naast dat we inspelen op de zoekwoorden die door de doelgroep gebruikt worden, zorgen we dat de teksten zo geschreven worden dat ze door Google goed geïndexeerd kunnen worden. Dit doen we aan de hand van bestaande teksten, input van derden en een interview met belangrijke personen binnen het bedrijf.

Redigeren webcontent

Schrijf je liever zelf de teksten, dan kan dit uiteraard ook. Wij kunnen achteraf wel de teksten redigeren en voorzien van sleutelwoorden.

U kunt hier de laatste websites bekijken die we hebben ontwikkeld. Wanneer u op ‘laad meer’ klikt krijgt u meer websites te zien.

Wij gaan graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen of hieronder uw gegevens achter laten.

Aanvragen

 

Verificatie