Communicatieadvies


Wil je gestructureerd aan de slag gaan met communicatie en heb je deze expertise (nog) niet in huis? Dan kunnen wij je helpen. Als externe communicatieafdeling adviseren en ondersteunen wij jouw organisatie en leiden wij, waar nodig en gewenst, jouw eigen medewerkers op. Samen met jou bepalen wij het doel en de weg hier naar toe. Succes gegarandeerd!

Om jouw impact op de omgeving te vergroten, adviseren wij onderzoek te (laten) doen naar jouw identiteit en imago. Wij hebben aan de hand van vele best practices de I-mappingmethode ontwikkeld. Deze meet de huidige situatie en zet deze af tegen de gewenste situatie; je weet direct waar je staat. Onderdeel van de I-mappingmethode is een uitgewerkt communicatieplan met de meest efficiënte route naar het doel toe. De mensen die je reeds voorgegaan zijn, hebben de methode als leerzaam, confronterend, effectief en zeer praktisch ervaren.

Wij geloven in groei door kennisdeling. Daarom bieden wij regelmatig trainingen en workshops aan welke direct handvatten geven om op door te pakken. Houd onze agenda in de gaten voor data en onderwerpen. Let op! Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact, zijn er steeds beperkte plekken beschikbaar. Indien u een training of workshop wenst voor een groep groter dan 12 deelnemers, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen deze trainingen of workshop eventueel in-company verzorgen.

Wij hebben zo onze ideeën over advies in communicatie. Lees onze blogs en laat ons weten hoe jij erover denkt.

Los advies


Maandelijks advies kan in bepaalde gevallen voldoende zijn wanneer jouw medewerkers het werk uit kunnen voeren.

I-mapping


Werken aan een meetbare identiteit om aan te sluiten bij het gewenste imago van jouw organisatie.

Coaching


Gebruik maken van een gecertificeerde coach voor individuen of teams.

Evenementen


Hulp nodig bij het opzetten van een evenement of borrel.

Trainingen en workshops


Een training of workshop volgen, bekijk ons aanbod voor algemene mogelijkheden of een training of workshop op maat.

Interim communicatieadvies


Inhuren van een interim communicatieadviseur.

Copywriting

Je wilt met goede content jouw doelgroep bereiken?

Bloggen


Het echte verhaal achter organisaties wordt steeds belangrijker. En de mening van ‘de buurvrouw’ ook. Bloggen is vandaag de dag nog moeilijk weg te denken.

Gerelateerde blogs