Arbeidsmarktcommunicatie


Door middel van online adverteren zijn er veel verschillende manieren om vacatures aan te bieden. Afhankelijk van de vacature kiezen we een platform of verschillende.

LinkedIN

LinkedIN biedt een erg handige tool om vacatures aan te bieden. Deze werkt goed maar is wel relatief duur. Tevens kunnen we in veel gevallen uw vacature in doelgroep specifieke groepen plaatsen om het bereik te vergroten.

Twitter

Twitter biedt veel mogelijkheden om te adverteren met uw vacature. Door gebruik te maken van de juiste woorden zal het bereik relatief groot zijn doordat anderen het bericht delen.

Facebook ads

Zelf hebben wij veel goede ervaringen met het adverteren met vacatures via Facebook. Mensen willen elkaar over het algemeen graag helpen. En wanneer men van elkaar weet dat ze opzoek zijn gaan ze elkaars naam onder uw vacature zetten. Dat maakt het bereik alleen maar groter en vaak effectief.

Wij vertellen u graag wat er allemaal te halen valt in de wereld van online adverteren. En dat is veel. En dat doen we voor niets. Waarom? Onbekend maakt onbemind: Gratis kennissessie online adverteren

Neem hier contact op voor mogelijkheden:

Aanvragen

 

Verificatie